top of page
Sphere on Spiral Stairs
  • Writer's pictureVali Lancea

Anatomia, realitatea si sexul

Am studiat anatomia câțiva ani. Am ilustrat și doua albume cu doi medici destul de ciudați. în timpul asta eram intr-o stare care a durat ani. O stare care nu mi-a permis sa fac arta, o stare care nu mi-a permis sa am acces la mine. Am fost foarte multi ani un tehnician. Traducând briefuri în imagini modelate după dorința clientului. În anatomie asta e ușor, doar faci ce ți se spune, citești, te informezi, desenezi sau modelezi niște structuri, le pui cât mai clar în scena și iti iei banii. Cam așa am funcționat multi ani. Astăzi sap încet, încet spre mine și arta începe sa iasă la lumina. Forme feminine, sexualitate, culori intraznete apar în cea ce fac și mă uimesc singur ca pot sa îmi imaginez o oarecare libertate.

Imaginea asta e o joaca și o conexiune între ce am făcut ani de zile, ce fac astăzi și poate ce voi face mâine.

Realitatea este ca pana și sexul este sexy numai de la o anumită distanta. când căutăm în adâncul trupului lucrurile sunt mia degrabă interesante decât sexy.

Mai multe imagini pe Instagram sau Twitter7 views0 comments

Recent Posts

See All

Camera intunecata mirosea a vechi. Ordonata ca de o batrana mirosea usor a naftalina si a praf. Gata sa se intample, abuzul ademenea demoni care zambeau in umbrele camerei. O realitate alternativa s

bottom of page